I just want a ticket, a ticket to BONAIRE...! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Celine Zoet - WaarBenJij.nu I just want a ticket, a ticket to BONAIRE...! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Celine Zoet - WaarBenJij.nu

I just want a ticket, a ticket to BONAIRE...!

Door: Celine

Blijf op de hoogte en volg Celine

25 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam

Oh oh oh, heb ik in mijn vorige update gewoon vergeten te vertellen dat Gregory op dit paradijselijke eiland is gearriveerd. En dat verdient zeker een vermelding want hij is zo lief geweest om nog wat extra kleding uit NL voor mij mee te nemen. Morgen vertrekt hij weer naar het herfstachtige Zoetermeer, maar eerst vanavond nog even een afscheidsetentje….

Afgelopen woensdag hadden we een feestje bij GP. De eerste stagiaire welkomstpakketten werden uitgedeeld. Een tas met allemaal tijdschriften en kortingsbonnen! Mijn huisgenootje Suus, die dit allemaal heeft geregeld, is tegenwoordig een BC’er ( Bekende Curacao’se ), want de pers en cameraploegen waren volop aanwezig! Het was lekker druk, dus een erg geslaagd feestje!

Donderdag was ik onder het mom van ‘thuiswerken’ lekker een dagje vrij. En wat doe je dan….inderdaad lekker naar het strand. Met Gregory en nog twee van zijn huisgenoten heb ik heerlijk een dagje op mijn strandbedje onder de palmbomen gelegen! Beetje verbrand, maar ach ik mag niet klagen hé!

Donderdagavond was mijn bedoeling om lekker vroeg mijn bedje in te duiken, maar dit liep toch een beetje anders dan verwacht. Ik werd namelijk verrast door het bezoek van……2 muizen! Sprinkhanen, kakkerlakken, spinnen ik kan ze allemaal hebben, maar muizen! Geloof dat ik heel het huis wakker heb gegild. Gelukkig waren mijn huisgenootjes Karel, Sabien en Suus zo dapper om mijn bezoek ‘vriendelijk’ de deur te wijzen. Rond half een eindelijk mijn bedje in, maar heb nog nooit zo slecht geslapen…

En ja, toen was het vrijdagochtend 5 uur toen de wekker af ging…AHHH! Veel te vroeg, maar ja je moet wat over hebben voor een weekendje BONAIRE! Met zijn 13’en ( Suus, Sabien, Eefke, Lindy, Karin, Martje, Melanie, Harm, Roland, Mathijs, Tummie & Dummie en ik) hadden we een mooi plekje op de boot van Captain Phill bemachtigd. Na een uurtje of 6 varen kwamen we aan op Bonaire. Aangelegd naast een ontzettend groot en mooi jacht, was ons zeilbootje helemaal niks bij. Bleek gewoon even het jacht van Bill Gates te zijn. Op weg naar ons hotel ook nog even Johnny de Mol gespot! 2 celebs in een uur, ons weekend kon al niet meer op!

Aangekomen bij het hotel, Bonaire Inn, werden we ook nog eens verblijd met het feit dat we een eigen kamer hadden, met AIRCO en als enige een eigen badkamer en toilet!
Snel onze spulletjes uitgestald en onder de douche gesprongen om vervolgens de scootertjes op te halen. Met onze echte ‘Macho’ scooter even snel een proefritje gemaakt en weer terug naar de boot. Daar stond ons een overheerlijke BBQ te wachten. Na een hapje geproefd te hebben van de taaie kip en beef, de vieze salades en het droge brood besloten we om het maar bij de Malibu te houden. Na wat drankspelletjes, tientallen foto’s en een bezoekje van Tummie op het jacht van Bill was het tijd voor het echte nachtleven!

Al snel kwamen we er achter dat het nachtleven en Bonaire niet samen gaat! In totaal waren er namelijk wel twee (!!!) kroegen te bekennen op het eiland. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken en hebben we in Little Havana de sterren van de hemel gedanst. Samen met Eefke, Roland en Mathijs nog een tent ontdekt waar we op de bar mochten dansen. Alleen jammer dat we nog steeds op ons drankje wachten!

Zaterdag al om 10 uur opgestaan om het eiland te verkennen. Al zingend en toeterend op de scooters heel het eiland rond geweest en tussendoor gestopt om foto’s te nemen, ons in te smeren, een duik te nemen, te tanken, wat te eten… Kortom de dag vloog voorbij. Ezels en flamingo’s gezien en naar ‘het’ strand van Bonaire geweest. Nou dat viel dus een beetje tegen, zoals Suus op haar site schrijft “ Het was net een oververhit kinderbadje met zeewier” . Toch nog even een duik genomen en toen teruggekeerd naar ons hotel.

’s Avonds met ons groepje uit eten geweest bij the Rib’s Factory. Erg lekker gegeten, spareribs met friet. Na het eten zijn we gaan bowlen! Ja collega’s, ik ben jullie echt nog niet vergeten hoor! Een uurtje bowlen is hier 14 euro en dan krijg je een nieuw paar sokken welke je nog mag houden ook! Ben helaas geen eerste geworden, maar toch een aantal keer een strike gegooid.

Zondag, ons laatste dagje op Bonaire. Het was ons blijkbaar niet gegund want het water stroomde met bakken uit de hemel. Met de boot naar klein Bonaire waar we in de regen hebben gesnorkeld op zoek naar al die mooie vissen. Weet niet waar ze waren maar buiten een paar kleine verdwaalde visjes niks gezien. Toen het ook nog eens begon te bliksemen en onweren hadden we het echt gehad. Koud, zeiknat, vies en moe met de boot terug naar ‘ons eiland’ waar tot onze verbazing het zonnetje wel scheen!

Een zondag zou hier geen zondag zijn zonder de beroemde Happy Hour op Wet & Wild, dus daar nog even een slaapmutsje gedronken. En wie kwamen we daar tegen, jawel Gerard Joling! Natuurlijk even een praatje gemaakt en even op de foto met Geer.
Toen nog even langs de Mac om vervolgens om half tien in coma te liggen!

Al met al een zeer geslaagd weekend dus! Jammer dat we wat vijanden hebben gemaakt, aangezien de rest van de Bonaire-gangers mee waren voor hun rust! Tja, dan moet je inderdaad niet met ons op een boot stappen hihi….

Ajo, Celine

Heb net trouwens een gesprek gehad met mijn stagebegeleider en ik ga eindelijk beginnen met mijn stageopdrachten. De bedoeling is dat ik een digitaal klachtenregistratiesysteem op ga zetten. Tevens wordt er begin december een open dag van de afdeling Facilities gehouden en ik mag helpen bij het organiseren hiervan.
Ik heb er heel veel zin in, enige nadeel is dat ik niet meer zoveel tijd heb om te mailen en te msn’en….:-(

• 25 Oktober 2005 - 19:52

Broer:

hey c-tjuh ben egt blij voor je dat je het zo naar je zin heb daar en die muisen hahah egt wat voor jou zie je snel weer is saai hier zonder jou ;) dikke kus je broeder

• 25 Oktober 2005 - 21:07

Leonie:

Ik ben benieuwd naar de foto's!! Hahaha en NEE, geen 'rust' met C'tje.. Gewoon (door)gaan met die banaan! ;)
    -X-

• 25 Oktober 2005 - 21:12

Daantje:

Super weekend Ceetje!!
    Klinkt helemaal geweldig.
    Enne heb je Bill Gates nog versierd? Hij schijnt geld te hebben ;) X

• 26 Oktober 2005 - 10:41

Corliz:

Zo je hebt wel een paar BN'ers gespot en ook nog eens Bill's Boot...Ja idd als je op stap gaat naar bonaire en je gaat met Celine, rekening dan maar dat het dolle pret wordt en dat er geen tijd is om te rusten.
    Zo te horen heb je weer veel foto's gemaakt, ben benieuwd. Dolle pret met Celine, beetje regen kan de pret niet bederven.
    Heeeeeel veeeel plezier daar en ook succes met je stageopdrachten.

Love You!!!! kuskus smaksmak

• 26 Oktober 2005 - 11:13

Steffie!:

Hey lekkerding
    nou ik kan je vertellen dat we morgen hier ook mooi weer krijgen..jaja 20 graden..ze zeggen het! Wat een leuke dingen heb je alweer meegemaakt haha...ik zie jou al met geer...whoehoe ja met die celine kan je echt feest vieren!
    Enne twee muizen, tsja meid dat is ook survivallen....haha!
    het is bij jou wel dolle pret...ik hoop dat je een beetje gewend raakt aan elke dag feesten, een goeie opwarming voor de feesten hier als je weer terug komt :P :D
    Veel plezier meid en ik hoop dat je stage wat meer inhoud krijgt welke je verwacht bij deze studie!

Ajo, stef

• 26 Oktober 2005 - 13:47

Martje:

Jaaaaaaaaa ik kan ook haast niet wachten hihi. Staan we dadelijk samen op Hato! En het weekend was tuut geweldig tuut he? hahah
    Doeiiii x

• 26 Oktober 2005 - 14:33

Jorien:

Wist helemaal niet dat jij zo.n goede feestconditie hebt. Komt zeker door de zon. heb vandaag de tikets opgehaald. Wij zijn 2 nov om 17.00 uur in Curacao. Zelfde tijd als jij toen.
    Je kunt natuurlijk een kat in huis nemen maar een simpele muizenval wil ook nog wel eens werken.
    Als je stage voorbij is ben je inmiddels nergens meer bang voor. Dag lieverd

Mam

• 26 Oktober 2005 - 15:18

Elvera:

Hey C.. Zo jezus wat ben ik jaloers!! Ik wil ook! Ik ga denk ook maar stage lopen op curacao haha.. En idd zoals daan al zei, beter ga je achter Bill Gates aan die heeft namelijk niet alleen een mooi jacht maar ook een heel erg mooi en vooral groot huis!
    X

• 26 Oktober 2005 - 16:26

Sabje:

Hey Celientje, post ik ook eindelijk eens wat op je site. Als ik jou verhaal ook lees, dan is het echt dat we een topweekend hebben gehad. Ik zou het zo weer doen, alleen dan wel met mooi weer op zondag!!!
    Succes met werken en ik spreek je laters, kus

• 26 Oktober 2005 - 17:35

Eef:

Zal ik een geheimpje vertellen...???? Het is weer goed tussen mij en Pieter. Gisteren stond ie ineens voor mijn kamer en is vanochtend weer weggegaan. GELUKKIG!!! Ben weer helemaal blij. Kus

• 26 Oktober 2005 - 18:01

Suus2:

Slienebien!! Ik heb je al 5 (!!!) dagen niet gzien.. (Wet & Wild tellen we niet mee voor het dramatische effect). Maar ik voel ik voel... dat daar vanavond verandering in komt... YES! Oja... zit je goed? dan zou ik dat maar snel doen want ik ga iets SHOCKING naar je mail sturen! Ayoooo XXX

• 26 Oktober 2005 - 19:24

Marja Ooms (Moeder Karin):

Hoi Celine, Heb net in SBS6 shownieuws interview en show van Gerard Joling gezien. Een en al feest!!!Erg gezellig. Heb jou niet in beeld gezien. Zo, krijg je toch nog wat te doen met je stage. Valt dat even tegen! Nog veel plezier.

• 26 Oktober 2005 - 20:41

Kaar:

Ahhh mijn lieve mama stuurt je berichtjes! Ga je dat straks ook doen bij mij mammie!

Ik heb je bijna niets meer te vertellen aangezien we de hele dag msnen, maar ik kijk natuurlijk ook altijd even of je nog leuke reacties hebt hihi (dacht dat ik niet zo nieuwsgierig aangelegd was :) )
    KUs!

• 27 Oktober 2005 - 16:52

Raul:

dushi, watskeburt? Waar zijn de foto's...van dat kei gave weekend. Maar leuke site ook die foto's van die andere verhalen, alleen maar feestuh. Dus maar zat jij nu vlak bij mij in de buurt met je stage, moeten we een keer gaan l(o)unche, zie je van t weekend wel.
    And can you Phill me in Captain Phill dit weekend @tutu en mambu ...
    Maar ben nu lekker kippetje eten (houd ik wel van) X Raul manolo blanco goes Curacao coconoto! xx

• 28 Oktober 2005 - 06:32

Henk:

Celine net terug uit Spanje, met drie jonge dames op stap.
    Heerlijk tempo (doeloe)
    De beide Moeders/Oma's hebben genoten en wij natuurlijk ook. Nu nog een paar daagjes en we vliegen weer naar de zon, kan niet wachten.
    Volgens mij zijn 12 dagen veel te kort om alle feestplekjes te bezoeken, zullen we maar bijboeken?
    Zie je volgende week, super.

• 28 Oktober 2005 - 09:14

Marja Ooms (Moeder Karin):

Natuurlijk lieve dochter Karin, Er wordt al gekeken of we ook een weekje komen, misschien in de krokus wie weet, ik hoop dat Celine er dan ook nog is. Dat lijkt me heel gezellig met zulke feestbeesten, die het eiland al verkend hebben.

Groetjes en misschien tot op het eiland in februari!!!!

• 28 Oktober 2005 - 17:21

Susan:

Slienebintje...! Oh my god.... tell me tell me! Hahaha! Vanaaf op W&W kun je onder het genot van een malibu-7upje deze informatie mt mij delen! Kuzz!

• 28 Oktober 2005 - 19:51

Chris:

Hee lief!!
    Wat een super foto's zeg!! Nog steeds en ik blijf het maar tegen je zeggen, ben ik flink jaloers op je! Je hebt trouwens al echt een mooi bruin kleurtje hoor, vind alles best als je maar niet als een klein negertje gaat terugkomen ;-)
    Ik ga nu even de stad hier in Rotterdam, werkse nog even vandaag en alvast een heeel fijn weekend weer!! XXXX

• 28 Oktober 2005 - 20:26

Linnie:

Heey lieverd...Nou het ziet er wel heeeel gezellig uit op de foto's..maarre..weet je wat me opvalt dat jullie vaak op de grond zitten..hihi ;-) niks mis mee hoor!
    Maar leuk hoor, gewoon bners spotten als je niet in nederland bent..hihi..
    Lieverd..take care..
    Kus Lin

• 29 Oktober 2005 - 01:29

JarJar:

He Celine!! Als antwoordt op mijn vraag hoe het met je gaat daar aan Corliz, Karin en Leonie op een leuk feestje laatst, kreeg ik alleen maar gebrabbel te horen aangezien ze flink lam waren. Gelukkig heb ik de naam van deze site kunnen onthouden die ze wel 3643 x genoemd hebben. Echt cool om te lezen hoe je goed het daar hebt!! Ik ben zwaar jaloers op je goedkoopdrinkenopstrandenindezonfeestjes! Dat haalt het toch niet bij een indekoubijhetnoordaameteenflesjerodewijnavondje (denk ik). Heel veel plezier daar en succes op je stage, hoop je snel weer een keer te spreken! XXX

• 29 Oktober 2005 - 09:26

Jorien:

Mascara, snoep, muskietennet. Ben al druk aan het verzamelen voor je. Moet oppassen voor overgewicht. Moest al extra brandstoftoeslag betalen. Weet je zeker dat we geen truien nodig hebben? Ik wil ook scooteren hoor!
    Curacao here we come!!!!
    Mam

• 29 Oktober 2005 - 10:41

Henk:

Hola Ninja,
    Je Moeder is helemaal door het dolle, ik kreeg haar met geen mogelijkheid achterop de motor en nu wil ze scooteren op Curacao!!!
    Ze gaat er nog steeds van uit dat het zal winteren op Curacao terwijl jullie in zes weken zijn getransformeerd tot negerinnetjes.(in de volksmond inboorlingen)
    Zeg maar tegen Bill dat hij met mijn rubberboot mag varen en ik dan een rondje op zijn bootje, heb tenslotte meebetaald aan dat schip met mijn microsoft programma's.
    Noem je voortaan maar FB.tje (feestbeest) in plaats van C.tje.
    Je Moeder heeft overgewicht (schrijft ze zelf) dus dat wordt afvallen op Curacao
    Adios Ninja

• 29 Oktober 2005 - 17:12

Marije:

Hej celine!

Zie je dat ik gelijk had:) haha tis daar paradijs he! Ik zag op de foto Elion staan en uhh nicolette! woon je bij hun in huis??? Ik heb daar ook een week gezeten..Doe ze de groetjes van me als je wil! Enne geniet er van..voor je het weet is het voorbij:(

Groetjes Marije!!

• 30 Oktober 2005 - 19:26

Dominique:

ha die celine,
    ik heb gisteren mijn feestje gevierd. Ik heb een heksen/griezelfeest gegeven. We waren allemaal verkleed als heksen en we hebben pompoenen uitgehold, broodjes gebakken in een kampvuur en een speurtocht gehouden. Na het eten hebben we ook nog nachtwacht/ dierenspel gespeeld in het pikkedonker. het was hartstikke cool.
    Bedankt voor je sms je.
    groetjes van Dominique

• 02 November 2005 - 06:15

Jorien:

Het regent en dus tijd voor beter weer!!! Nog even en de reis gaat beginnen. Vol met groetjes,knuffels en lieve wensen voor jou van de achterblijvers verheug ik me er heel erg op om je weer te zien. Vanavond al!! Nog even de planten water geven en ik ben er helemaal klaar voor. Tot straks
    Kus, mam

• 02 November 2005 - 13:57

Rogier:

Nou nou! Jammer dat die koffer niet groot genoeg was hoor! Tur kos ta bon is niet helemaal van toepassing geloof ik, je verhaal en foto´s spreken voor zich, hier weinig veranderd dus geniet er daar maar lekker van meissie!!! (Als je vragen heb over dat digi klanten systeem hebt wat je op moet zetten moet je me ff een m@iltje sturen naar: ikweethetnuooknietmeer@hotmail.com) Veel plezier nog Celinetje !!! X Ro

• 03 November 2005 - 10:06

Corliz:

Hey piemel!!! Zo zit hier nu op school!! echt weer helemaal geen zin. Nou bijna jarig en dan wordt je alweer 21!! Jezus straks wordt je nog grijs. Ik spreek je snel weer!

KUSKUSKUS SMAKSMAKSMAK
    Love You!!!

• 03 November 2005 - 12:18

Karin:

Hey Celine!!

Zo lekker gister je ouders opgehaald bij Hato?? En ook nog eens een nieuwe huisgenoot!! Het kan niet op!! Ik kom die Frenk vanavond wel eens even keuren hoor!! haha!! Iig veel plezier met je ouders en misschien tot vanavond!!

Dikke kuzzzz Karin