In the Navy
Door: Celine
Blijf op de hoogte en volg Celine
10 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam
Vrijdag een feestje gehad op de marinebasis. 70's/80's party op het marineschip! Toen we binnenkwamen hadden we nog zoiets van mwah, maar toen we te horen kregen dat alle drank gratis was werd het al snel erg gezellig ;-)
Volgens mij hebben we het wereldrecord foto's maken verbroken, 130 foto's in ongeveer 3 uur tijd!
Natuurlijk konden we het schip niet verlaten zonder een aantal gadgets, onze verzameling: een marineshirt, een 70's bril, een hawai ketting en een echte marinetattoo!
Om ongeveer een uurtje of een sloot de bar, dus besloten we om maar eens op te stappen. Nog geen zin in ons bedje, dus doorgegaan naar Tutu. Daar aangekomen werden we wel een beetje raar aangekeken, want sommige huisgenootjes van mij hadden erg hun best gedaan om in de jaren zeventig sfeer te komen. Strokenrokken, sjaaltjes, grote brillen, bloemen in het haar, kettingen waren het gevolg.
'Vrijgezellenfeestje?' werd aan ons de vraag gesteld! Natuurlijk speelden we het spel lekker mee, mijn huisgenootje Eefke gaat dus bij deze trouwen. Ook dat leverde ons weer gratis drank op.
Al met al een zeer geslaagde en tevens goedkope avond!
Zaterdag nog een dagje strand gepakt, maar het was een beetje bewolkt. Ben dus nog steeds geen negerinnetje!'s Avonds gaan stappen op Mambo beach, waar we tegen het einde verrast werden met een harde regenbui.
Zondagochtend nog steeds bewolkt en af en toe een regenbuitje. Geen strand dus! Met Eefke gezellig gaan ontbijten / lunchen en toen een bioscoopje gepakt. Flightplan, aanrader! Vervolgens de avond nog even afgesloten met de Happy Hour op Wet&Wild!
En toen was het weekend alweer voorbij en zit ik nu weer op kantoor! Vanavond voor het eerst een 'huisvergadering', die we afsluiten met een etentje bij de Heeren.
Punt 1 van de vergadering kan ik alvast met jullie delen. Het gas is op en er is ons medegedeeld dat we pas over 2 weken weer gas hebben. We kunnen dus niet koken en zelfs geen kopje thee zetten. Erg vervelend. Het enige voordeel is dat we verplicht worden om elke avond uit eten te gaan...
Trouwens 21,22 en 23 oktober ga ik Bonaire verkennen!
Liefs, X
(Foto's volgen snel!)
10 Oktober 2005 - 17:28
Henk:
Als e.e.a. niet is veranderd kun je s'morgens een rondje Bonaire doen en dan s'middags hetzelfde rondje via de andere kant.
Hopelijk zijn er voldoende tentjes aan het strand om de overige tijd door te brengen. 35 jaar terug waren er maar twee kroegen. (hutjes met golfplatendaken) sucses!
Ben benieuwd naar de "originele" Marine tattoo.
Jorien wijsgemaakt dat mijn Dolfijn ook origineel is. (niet aan haar door vertellen. ok?)
Veel plezier. -
10 Oktober 2005 - 18:22
Jet:
Hey vriendinnetje,
Wat een zwaar leven heb jij zeg? Ik ben best jaloers als ik alles zo lees! Super vervelend dat je helemaal niks klaar kan maken ,.....maar uit eten is ook leuk! Lieverd we mailen,..liefs jet -
10 Oktober 2005 - 20:25
Martje:
Heyyy Celine,
Het was toch een erggg gezellig weekend he hihi alleen jammer van die regenbui zaterdag ;)
Heel veel groetjes en misschien tot morgen
x-x-x -
10 Oktober 2005 - 20:37
Gert:
ha die celine
volgens mij ga je het steeds leuker vinden en wil je straks echt niet meer terug! ik lees van alles over van alles, maar niets meer over je stageplek ;-) Ga zo lekker door en je wordt toch vanzelf een negerinnetje. Dat ben je na 5 maanden Curacao vanzelf. Ondernemerschap is ook zo goedkoop mogelijk aan drank komen, dus wijze lessen leer je daar zelfs bij het stappen! groeten -
11 Oktober 2005 - 09:38
Kaar:
hehe!
Je begint je al duidelijk thuis te voelen! NIet terug komen als een klein alcoholistje he..:) -
11 Oktober 2005 - 12:31
Toekomstige Bruid:
Misschien dat we toch maar eens even vaart moeten gaan zetten achter het vinden van een echtgenoot voor mij, want de tijd begint al aardig te dringen. Heb nog 7 dagen, mmmmm..... Straks "lekker" lunchen bij EY. Ga maar eens even iets te werken zoeken anders duurt de ochtend weer net zo lang als gisteren. Tot zo. Dikke kus -
11 Oktober 2005 - 14:12
Leonie:
Regen? :p Bij ons is het best 'n lekker weertje nu, 22graden Hihi (vandaag dan) Heb mn 'bontje' uit Barcalona wel al aan gehad hoor!! Nou, wij wachten op het vervolg via de mail als je begrijpt wat ik bedoel ;)
-X- -
11 Oktober 2005 - 15:09
Suusje:
Meissie.. hoest nu met je bipsje? Gaat ie alweer iets beter? Jah 1 regenbui @ paradise en hup daar begint de ellende he? (ok niet altijd natuurlijk, regen op mambo is altijd leukie)
Nou meis have fun met lunchen! See u vanaaf weer! Mijn daggie zit er bijna op!
kissie -
11 Oktober 2005 - 15:45
Niels:
heyyy c-tjuhhhh ben blij dat je het naar je zin heb daarzo niet als een negerinnetje terug komen hoor ik vind je meer zo'n 70's meisje :P lijk je meer op mama veel plezier en ik ga aan mama vragen wat je nieuwe nummer is want ik had je een smsje gestuurd naar het verkeerde nummer dus :S kus je broer -
11 Oktober 2005 - 15:52
Henk:
C.tje, mooie tattoo. de hoogste rang bij de Marine
"luitenant Admiraal!!"
Aleen Willem A. is nog in staat je te verslaan. (maar pas als Koning, dus voorlopig ben jij nog de BAAS.) Bedenkelijke lokaties de slaapvertrekken van de manschapper. Moeder volgt natuurlijk alles, dus dat betekend straks een week huisarrest hahaha.
Geen foto's gezien van dansen en muziek aan boord, doen ze dat niet meer?
Als ik de foto,s bekijk hoor ik als het ware het gieren van de meiden en de lol, Top. -
11 Oktober 2005 - 16:44
Jorien:
Waarom dragen al die jongens een duikbril. Zijn ze anders niet om aan te zien? Wat is het feestthema voor de volgende keer want dan hoop ik ook van de partij te zijn. Die slaapvertrekken zij inderdaad bedenkelijk. Schattig hoor die man in dat rood gestreepte pyamaatje. Niet bepaald sexy dus eigenlijk hoef ik mij geen zorgen te maken toch???
Ben benieuwd of jullie de huisbaas al de duimschroeven hebben aangedraaid en of het gas snel geleverd gaat worden. Stel hem voor om mee uit eten te gaan en dan laat je hem vervolgens de rekening betalen! -
11 Oktober 2005 - 20:05
!:
Zoals afgesproken had ik een kopje thee voor je! Mocht het nou net zo zijn dat ik onderweg iemand anders tegen ben gekomen. Dus ik dacht, hoef vast niets te zeggen, ga gewoon met die ander theedrinken....Dikke kus -
11 Oktober 2005 - 20:46
!:
Frustratie? Hoe kom je daar bij....?? Iedereen doet toch wel eens iets stouts... Maar ik maak het binnenkort graag goed met je... tenminste als je daar tijd voor hebt??! -
11 Oktober 2005 - 20:54
!:
oké, weet je nog hoe ik heet dan? niet dat je de verkeerde voor je hebt en met de verkeerde een kopje thee gaat drinken! -
12 Oktober 2005 - 21:08
Jorien:
Volgens de krant is er onweer in Willemstad. Klopt dat. Hier hebben we een grandioze nazomer met overdag rond de 21 graden. Ik rij weer lekker met mij kappie open. Ga je nog mee doen aan die 10 kilometerloop op het eiland. Vroeger heb je nog op atletiek gezeten en liep je best aardig. Of heb jij de supervisie over het geheel. Vier uur beginnen is wel erg vroeg. Ik zou als ik jou was maar eerst gaan stappen en dan gelijk door. Soepele werkgever heb jij trouwens. Zal ik in januari nog een keertje komen dan krijg je misschien nog wel een week verlof. Tegen de muggen heb je ook van die speciale lampen. Evt kan ik die wel meenemen als ze daar niet te koop zijn. Laat even weten. Henk vraagt of je die speciale taxi''s al hebt geprobeert. voor weinig stap je op elke willekeurige plaats op en onderwegworden nog andere passagiers opgepikt. het zijn hele grote Amerikaanse bakken. We hebben het wel over 1995 maar ja het tempo ligt daar wat lager dus waarschijnlijk is er niet veel veranderd.
maak maar weer veel plezier dan hebben wij het ook want we leven intens mee.
Dag lieverd, kus, mam -
12 Oktober 2005 - 22:16
Henk:
Wat is je moeder toch een schat, ze schat me 25 jaar jonger. Zat namelijk in 70 (vorige eeuw)
9 maanden in de west en niet in 95.
Wat ze bedoeld zijn de A.C taxi's. maar die zullen wel niet meer bestaan.
Je moeder is net als W.A. "wel een beetje Dom". Het rood gestreept pyamaatje is namelijk onderdeel van de standaard tropen uitrusting bij de Marine.
Ze hebbe kakie, kort wit ,lang wit en NFD.
Nu vraag je natuurlijk wat is NFD? nu dat is een soort negliche voor mannen, oftewel een Nicht Fighting Dress. Levensgevaarlijk pakje, gelukkig had je moeder het niet door.
Natuurlijk benieuwd wie het !!!!! is? Heeft HET ook een NFD?
Begrijp dat je zelfs verlof krijgt tijdens stage! super tof.
Misschien lopen Jorien en ik wel 10KM mee, lekker sportief. Gaan alvast trainen naast de salsa.
Bon Dia. -
12 Oktober 2005 - 22:49
Henk,:
Schrijf nog op een oude typmachine, slaat wel eens een ennetje over.
Maar goed 1 fout is nog een negen zeggen ze bij ons. -
13 Oktober 2005 - 15:02
NAffie:
Heey Celientje.. ;)
Long time no see.. ;)
Zo te zien heb je het best leuk daar.. Wel terugkomen he?
Ik ga morgen 10 daagjes in Lloret draaien, dus zit dan ook effe in de zon... Hoewel het hier de laatste dagen ook lekker weer is geweest.. ;)
Baai baai, zwaai zwaai.. -
15 Oktober 2005 - 11:33
Jorien:
He Ceetje, ga je je site nog actualiseren. Zijn weer erg benieuwd.Heb je al weer gas?
Liefs,
mam -
15 Oktober 2005 - 20:53
Cor, Kaar & Leo:
Yoooo! We zitten nu bij kaartje. Even kijken naar haar nieuwe tafel en stoelen. Echt heel leuk goud en bruin. Karin zit onder de verf! Haha de bekleding wordt een bloemendesign. Wij (Cor&Leo) hebben MEGA wallen, jajaja veel gefeest gister maar wel zonder jou. Dat is wel een beetje minder :( Nu zijn we moe, wat ben jij aan t doen dan ;) Zeker HAPPY(mag)HOUR wat een LOL! ..nu mag ik iets tikken!(karin) ik weet wat je aan het doen bent...zker palmbomen en sterren aan het tellen! romantisch hoor..haha vraag of ie volgende week weer wil kijken of er nog steeds even veel zijn...misschien kom ik ze binnekort ook tellen whaahhahahahah...(LEo snapt het inmiddels niet meer....(je zou zeggen blond?))...he bimbo wij gaan weer chillen ahhaha
WIJ HOUDEN VAN JEEEEEE ...(LEO IETS MINDER HEHE..OWKEE COR OOK, GEEFT ZE NET TOE....EN IK JA DAT IS EEN ANDER VERHAAL..) -
15 Oktober 2005 - 20:55
Kaar, Leo En Cor:
en nee we hebben niet gedronken en we horen ook niet in een psychiatrische inrichting....We lijken op celine!!! -
17 Oktober 2005 - 19:28
Danielle:
Hey meissie,
Ik had van de week al geprobeerd wat op je site te zetten, maar toen deed hij het niet :( Luister is heel snel naar je moeder, het is tijd om je site te updaten!!! Ben benieuwd naar je volgende verhalen. KUS