Bon dia... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Celine Zoet - WaarBenJij.nu Bon dia... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Celine Zoet - WaarBenJij.nu

Bon dia...

Door: Celine

Blijf op de hoogte en volg Celine

26 September 2005 | Nederland, Amsterdam

Jaja, mijn eerste woordje wat ik al heb geleerd, "goedendag" betekend het!

Ik moet het even heel kort houden, maar zodra ik stage ga lopen heb ik alle tijd om jullie uitgebreid op de hoogte te houden.

Ik ben dus veilig en wel geland. Mooie, ruime kamer en 14 andere huisgenoten waarvan maar 1 jongen ;(

Vandaag het eiland een beetje verkend en langs geweest bij mijn stagebedrijf. Ik werd heel hartelijk ontvangen, dus mijn eerste indruk van mijn stagebedrijf is goed. Ik krijg een eigen kantoor met computer voorzien van internet...Jippie!

De gemengde gevoelens waarmee ik weg ging heb ik alleen nog steeds. Het is zo moeilijk voor te stellen dat dit voor 4 maanden jouw thuis is. Maar ik probeer deze gevoelens zoveel mogelijk te onderdrukken en er iets leuks van te maken, ookal ga ik jullie allemaal vreselijk missen...

Lieve familie, bedankt voor het leuke album wat jullie voor mij hebben gemaakt, zal er vaak even een blik in werpen.

Lieve vriendinnetjes, jullie bedankt voor het fantastische feestje, de lieve berichtjes op mijn site en smsjes. De foto's zijn helemaal leuk geworden!

En last but not least, lieve mama, bedankt voor je steun. Hou van je...

Nou, genoeg sentimenteel gedaan...Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs en een dikke kus Celine

• 26 September 2005 - 21:25

Danielle:

Joepie ik ben de eerste!Gelukkig ben je veilig geland? Beetje overleefd zolang stil zitten? Ik vond het echt vreselijk toen ik naar Zuid-Afrika ging, maar misschien ben jij wel veel stoerder ;) Gelukkig is je eerste indruk goed, is altijd mooi meegenomen. Enjoy! KUS

• 26 September 2005 - 21:27

Kaar:

en ik de tweede!! Lievie Celientje..just go with the flow en je vind je draai vanzelf wel! Weet ik zeker! Wij zijn er nog wel over een paar maandjes hoor.....X

• 26 September 2005 - 21:35

Jet:

Hoi lieverd,
    Fijn dat je goed bent aangekomen! Gek is het he?! Ik weet hoe het voelt. Nou ik heb mijn eerste dag erop zitten,....moe maar erg leuk. Maak lol,...we mailen!
    Liefs jet

• 27 September 2005 - 06:23

Jorien:

Gelijk de eerste dag al een eigen kantoor met computer. Dat heb ik nog niet voor elkaar gekregen! Volgende week je eigen secretaresse?
    Wat je nieuwe thuis betreft, stouw je kamer maar lekker vol met persoonlijke spulletjes en foto's dan voel je je snel op je gemak. Wel leuk dat wij zo met jou mee kunnen leven op deze site. Uiteraard doe ik je via de mail ook uitgebreid verslag van het thuisgebeuren zodat je in februari weer zo kunt aanschuiven.
    Je OV, auto en zorgtoeslag zijn geregeld dus geen zorgen.
    Heel veel liefs van je moemsie.

• 27 September 2005 - 10:40

Ash:

he gelukkig dat je veilig ben aangekomen, enne vanaaf al meteen feesten>????x

• 27 September 2005 - 10:46

Esther:

heey celine,

leuk om zo bij te kunnen houden hoe je het naar je zin heb.Hoop dat je snel beetje dat thuisgevoel krijgt!!succes nog, en maar er een toptijd van!tot over 4maanden weer op school!
    xx

• 27 September 2005 - 15:49

Corliz:

Hey poepie!!

Leuk dat je eerste indruk gelijk goed is bevallen. Volgens mij ga je het daar wel naar je zin krijgen. Ik denk dat je het eerste weekend (als je vrij bent) gelijk op het strand gaat bakken!! Ben jaloers, hier regent het en vallen alle blaadjes van de bomen. Meissie ik hou je verhalen bij en hou je op de hoogte van alles, ;) Kusje

• 27 September 2005 - 16:44

Leonie:

GELUKKIG: Veilig geland, hartelijk ontvangen, ruime kamer, eigen kantoor, inet.. Wat wil je nog meer? Ik hoop dat je leuke huisgenoten hebt :) en tja, 1 jongen is niet veel! Maar je leert vast genoeg mensen kennen.. Heel veel succes de komende dagen, we'll keep in touch! X

• 27 September 2005 - 16:46

Leonie:

En oja, wat is nou 4 maanden op je hele leven!? Je bent er gewoon even tussen uit;)

• 27 September 2005 - 17:10

Henk:

Celine, geloof me er zijn nog veel meer "mooie jongens'herstel, bezienswaardigheden op Curacao.
    Je bent al een echte CEO. met een eigen kantoor en computer. Bij ons werken we nog met kladblaadjes!
    geniet maar lekker, tot over 5 weken, dan mag je ons rondleiden.
    Henk

• 27 September 2005 - 18:21

Gina:

Hey babe,
    fijn dat je goed ben aangekomen!!
    Is het nog gelukt met je 20kilo? haha vast niet..
    Nou have fun meis..
    kusss

• 27 September 2005 - 19:36

Linda:

Ben blij dat alles goed is gegaan! enne..ik weet zeker dat je daar heel snel een net zo druk leventje hebt als hier en het met iedereen goed kan vinden..want tja..wie kan jou nou niet aardig vinden?!!
    Nou zoals cor al zei, het is hier koud en vies weer, dus we zijn allemaal jaloers op je..jij bent daar en maakt allemaal nieuwe en leuke dingen mee! heeeel veel succes op je eerste dag morgen!
    Dikke kus..

• 27 September 2005 - 19:43

• 27 September 2005 - 20:03

Linda:

Dikke kus..

• 28 September 2005 - 08:43

Henk:

Celine, een tip voor noodgevallen en geldgebrek: tijdens mijn zwangerschapsverblijf op Curacao(9 maanden) was ik regelmatig plat-zak!
    Wij verdiende toen wat bij met oppassen bij daar wonende Nederlandse gastarbeiders. Gratis eten, drinken en nog geld toe ook. Wij hebben het prima overleeft.
    Zie je binnenkort.
    Veel plezier,

Henk

• 28 September 2005 - 18:03

Eveline:

Hoi Cé,

Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen.
    Het weer zal wel prachtig zijn daar. Is je kleding er een beetje op aangepast?

Hier is alles hetzelfde. Ik heb het heel erg druk met school, werk, basketbal, etc. Ik heb van Steven de opdracht gekregen voor El pueblo en voor Stevino's, een ander bedrijf. Echt cool en tjing tjing natuurlijk!!!Van dat geld kom ik misschien een keertje over naar jou als je dat leuk vind natuurlijk. Ik vond het feest echt super gezellig. Alleen een beetje jammer dat ik al zo vroeg naar huis moest. En ik vond het ook verschikkelijk om zo afscheid te moeten nemen. Het was net alsof ik je gewoon weer bij de bowling zou zien, snik snik.

Nou genoeg sentimentele shit. Veel plezier en maak er wat van en je moet ons niet te veel missen hoor! Wij wachten gewoon rustig op jou in dit koude kikkerlandje tot je weer terug bent.
    Dikke kus,
    Eef

• 28 September 2005 - 20:27

Jorien:

Waarschijnlijk zit jouw eerste werkdag er nu bijna op en is de kop er af.Onze verbinding werd abrupt verbroken dus ik heb nog geen tel.nr van je woning.Blij te horen dat je er een fine tijd van gaat maken. ben benieuwd hoe dat zwemmen met dolfijnen je gaat bevallen. Het moet een heel bijzondere ervaring zijn. Vandaag is de lekkage verholpen (hoop ik)nadeel is dat het 2 dagen moet drogen alvorens we weer kunnen douchen dus wees maar blij dat je er niet bent.Niels gaat voor zijn vrienden koken.eendeborst metvijgencompote,gamba's, truffels etc. Zijn chef wil hem volgend jaar introduceren bij Savarin!

• 29 September 2005 - 05:51

Jolly:

Mijn baas vertelde mij dat je binnenkort echt onderwater gaat.
    Dat vinden wij Dol-fijn.
    Als er in november nog duikspullen nodig zijn dan horen we dat wel.
    Jammer dat ik niet mee kon naar schiphol, van mij had je zeker een lik over je wang gekregen.
    Ik ga nu naar mijn mandje, lekker dromen van een strakke antilliaanse zwerfhond. Als je ze ziet stuur dan maar een foto.
    Veel plezier.
    Jolly

• 29 September 2005 - 10:30

Elvera:

Hey celin, ben je al lekker bruin geworden? Het is echt verschrikkelijk kut weer dus wees maar blij dat je lekker daar zit :) Veel plezier daar en niet teveen werken he?! Ook een beetje genieten van het mooie weer daar.. XX

• 29 September 2005 - 19:09

Steffie!:

~Hai lieverd~ nou het is hier inderdaad klote weer!
    Ik ben blij dat je het leuk heb meisje ik zei het toch! en jah dat gevoel van thuis dat is toch altijd anders maar....slaap met je kussensloop...alle fotos op de muur en dan krijg je dat gevoel vast wel een beetje
    will keep in touch!
    doe voorzichtig en maak veel plezier!
    liefs en dikke knuffel,
    steffie